Samen denken, samen doen

Over ons

Bouwen is mensenwerk. Daarom stelt Smeding persoonlijke wensen, eisen en belangen altijd centraal bij elk bouwproject. Of het nu gaat om de nieuwbouw of uitbreiding van een woning, de verbouwing van een bedrijfspand of de renovatie van een monument; Smeding zorgt ervoor dat elk bouwproject, groot of klein, van eerste idee tot en met de oplevering zorgeloos verloopt.

Samen denken en samen doen; dát is wat Smeding onderscheidt, in elke fase van het bouwproces. Wij inspecteren en doen onderzoek, coördineren en bewaken de kwaliteit en we zorgen ervoor dat binnen budget wordt gebouwd en planningen gewoon worden gehaald. Dat klinkt vanzelfsprekend? Voor Smeding is dat ook zo. Afspraak is afspraak!

Smeding Bouwadvies is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. In 2002 begonnen we voor onszelf omdat we graag nog nauwer wilden samen werken met onze opdrachtgevers en leveranciers. We willen nu eenmaal graag uit eerste hand horen hoe wij waarde kunnen toe voegen. Door die persoonlijke aanpak kan Smeding echt het verschil maken.

Wij zorgen ervoor dat elk bouwproject, groot of klein, van eerste idee tot en met de oplevering zorgeloos verloopt.

Vragen? Wij helpen u graag.

Neem contact op of stuur ons een mail.

STUUR ONS EEN MAIL