Deskundig inzicht in de staat van elk bouwwerk

Bouwinspecties

Bij de aankoop, sloop, renovatie of verbouwing van woningen en gebouwen komt u soms voor uitdagende vragen te staan. Bij bestaande bouwwerken wilt u bijvoorbeeld weten hoe het zit met de exacte oppervlaktes van ruimtes en hoe het zit met asbest en brandveiligheid. Bij nieuwbouw wilt u weten of er volgens de geldende normen is gebouwd isOp al dat soort vragen en meer kan Smeding een gedegen antwoord geven. Wij inventariseren, inspecteren en keuren en geven u zo een goed gefundeerd inzicht in de actuele staat van het bouwwerk.

Wat kunnen we voor u doen?

Asbestinventarisatie

Voorafgaand aan sloop of renovatie van bouwwerken of schepen die vóór 1993 zijn gebouwd, bestaat de wettelijke verplichting om een volledige asbestinventarisatie te laten uitvoeren.

LEES MEER

Bouwkundige kwaliteitsinspecties

Een kwaliteitsinspectie van Smeding is een bouwtechnische keuring die inzicht geeft in de bouwkundige staat van uw pand.

LEES MEER

Brandpreventie

Als gebruiker van een nieuw of bestaand gebouw, bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van het pand.

LEES MEER

NEN-metingen

Wanneer u een gebouw heeft dat u wilt verbouwen, herinrichten of renoveren, dan heeft u tekeningen nodig van hoe het gebouw is ingedeeld.

LEES MEER

Aankoopinspectie

Bij aankoop van een nieuwbouw of bestaande woning is het verstandig om een kwaliteit inspectie te laten uitvoeren. Wij zijn flexibel om met u op korte termijn van een bouwkundige keuring te voorzien.

Lees Meer

Vragen? Wij helpen u graag.

Neem contact op of stuur ons een mail.

STUUR ONS EEN MAIL